spa potřeby

Připravte se na relax a odpočinek. Na chvilku zapomeňte na běžné starosti. Pohodlně se usaďte a jdeme na to.

Nožky ponoříme do teplé vody s bylinnou solí nebo vonnými oleji. Nohy se uvolní a pokožka zvláční.

Po osušení nejdříve odstraním ztvrdlou kůži, ošetřím a ostříhám nehty, začistím. Následuje krátké promasírování a promazání chodidla. Pak si můžete dopřát speciální masáž nebo lakování. Věřte mi, že budete odcházet lehkým krokem a pocit, že se vznášíte, se vás bude držet ještě dlouho.

Mokrá pedikúra

Mokrá pedikúra se pro ošetření nohou používá již desítky let. Začíná koupelí nohou v lázni se změkčujícími přísadami. Koupel trvá přibližně deset minut, její délka závisí na tvrdosti kůže. Během koupele dojde ke změkčení mozolů, otoků a kůže. Po osušení nohou přichází na řadu ošetření nehtů (ostříhání, pilování, odstranění nehtové kůžičky atd.), pomocí skalpelu, odstraním přebytečnou kůži a otlaky.

Stříhání a úprava nehtů

Nehty na nohách stříhám rovně, nikdy ne do kulata. Používám speciální kleštičky. Při různých zdravotních problémech a deformitách volím individuální řešení. Nesprávná obuv může způsobit zarůstání nehtů, nebo ztluštělý nehet. Nestyďte se přijít.

Broušení nehtů

Bruska mi pomůže vyrovnat všechny nerovnosti na nehtech, odstranit žlutavý nádech po laku a taky ošetřit nehtovou kůžičku.

Lakování nehtů

Lakování nehtů je třešnička na dortu pro krásné nohy. Obnáší nanesení podkladového laku, vrstvy barevného laku, vytvrzovače a sušiče laku.

Gel – lak

Sluší všem ženám a není náročný na aplikaci. Při správném nanášení, šetrné péči, vydrží na nehtech mnohdy i déle než 3 týdny. Gel lak se nanáší jako klasický lak.

Depilace nohou

Depilaci nohou provádím teplým voskem, který má protizánětlivé složky. Pokožka zůstane hladká až 6 týdnů. Hřejivý vosk nanesu, přiložím depilační proužek a trhnutím odstraním chloupky. Je to vteřinka bolesti, která za to opravdu stojí.

P – shine

P-shine je přírodní technika úpravy nehtů. Ty se ošetří speciální pastou, která leští a vyživuje zároveň. Nehty jsou krásné a ochráněné proti vnějším vlivům. Doporučuji aplikovat dvakrát do měsíce.

Masáž

Dokonalé uvolnění díky masáži nohou od konečků prstů až ke kotníkům. Vhodné pro všechny, kteří mají unavené nohy. Masáž trvá cca 20 minut. Má pozitivní vliv na prokrvení nohou, urychluje krevní oběh a může být součástí rehabilitace po sejmutí sádry.

Parafinová lázeň

Parafinový zábal je velmi příjemná a účinná aplikace teplého kosmetického parafínu na chodidla. Nožky se celkově prohřejí, prokrví a hydratují. Dochází k předání účinných minerálů do pokožky, uvolnění kloubů a svalů. Zábal trvá cca 20 minut a může být příjemným zakončením pedikúry.

Nehtové špony

Šponování nehtů můžeme přirovnat k rovnátkám na zuby. Jedná se o šetrné rovnání nehtů pomocí kovových špon. Nebojte, šponu nebudete vůbec cítit a nijak vás nebude omezovat. Zarůstají vám nehty? Hrozí vám jejich stržení nebo plastika? Jde to i jinak a bezbolestně. Vyzkoušejte špony.

Pedikúra M&P Kopřivnice - Co vás u mě čeká

Pedikúra M&P Kopřivnice

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *