Pedikúra M&P Kopřivnice - reflexní aroma masáž

Potřebujete na chvilku utéct od běžných starostí? Bolí vás hlava? Chcete se uvolnit? Tak vyzkoušejte reflexní aroma masáž u mě v M&P Pedikúře v Kopřivnici.

Žijeme uspěchaný život ve stresu a s pocitem, že na nic nemáme čas. To všechno se samozřejmě odráží na našem zdraví. Delší vystavení stresu postupně oslabuje imunitní systém těla a konečným výsledkem je nemoc.

Jen málo lidí si uvědomuje zásadní význam chodidel pro zdraví a uzdravování. Dokonce jen málokdo věnuje pozornost svým chodidlům. Používáme nevhodnou obuv, tiskneme nohy v lodičkách a dusíme je v ponožkách. Nedáváme jim prostor pro relaxaci.

Chodidla jsou v podstatě malá kopie celého člověka. Svůj bod na chodidle má každá část těla, každý orgán. Reflexní masáží chodidel tak ovlivníme celé tělo. Ploska nohy, všechny prsty, pata a okolí kotníků jsou vlastně systémem tlačítek, které když stiskneme, vyšleme signál přímo do orgánu nebo do části těla, na kterou chceme působit.

  • Jste často nachlazení? Imunitní systém posílíte pravidelným masírováním spodní strany bříšek prstů.
  • Od bolesti zad vám pomůže masáž vnitřní klenby chodidla.
  • Trávení ovlivníte mačkáním bodu na patě.
  • Ledvinám uleví masáž bodů uprostřed chodidel. Tam se nachází reflexní zóna pro ledviny.
  • Bolí vás hlava? Krční páteř uvolníte kroužením palců a omačkáváním jejich hlavního kloubu.

To všechno a ještě víc vám nabízím v mém salónu. Uvolňující relaxační masáž na závěr po pedikúře se přímo nabízí. Má rovněž příznivý vliv na klenby chodidla a také patní ostruhy.

Já už se těším na to, až uvidím Vaše spokojené úsměvy a pocity úlevy, které Vám masáž přinese. Zasloužíte si to a věřím, že se vrátíte.

Masáž trvá cca 20 minut. Je to balzám ne jenom pro nohy, ale i pro duši.

Pedikúra M&P Kopřivnice - reflexní aroma masáž

Pedikúra M&P Kopřivnice

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *